PALVELUT JA HINNASTO

Suunnittelupalveluihin annan aina suunnittelun ja työn laajuuteen perustuvan tarjouksen.

Otan rajallisen määrän projekteja kerrallaan hoitooni taatakseni työn laadun, joten otathan ajoissa yhteyttä.

 Sisustuskonsultaatio

Sisustatko itse ja kaipaat vain tukea, apua ja vinkkejä yksittäisiin haasteisiin tai esim. kalustussijoitteluun, sisustuksen punaisen langan, värivalintojen tai tyylin määrittelyyn? Konsultaation aikana voimme tarpeesi mukaan tarkentaa valintoja, ratkoa haasteita tai vaikka ideoida huoneen sisustusta. Voit ottaa suunnittelijan myös avuksi esim. talopaketin materiaalivalintoihin tai valaistussuunnitteluideointiin. Voimme tavata joko kotonasi, sisustuskohteessa tai vaikka sisustusliikkeessä. Myös etäkonsultaatiomahdollisuus. 

Konsultaation hintaan sisältyy etukäteisvalmistelu, konsultaatioaika sekä mahdolliset konsultaation aikana tehdyt luonnokset tai muistiinpanot sähköpostiin toimitettuna. 

 

1h konsultaatio tapahtuu ruudun välityksellä etänä. Sen aikana ehdimme esimerkiksi katsoa pintapuolisesti tyyli- ja värivalintoja tai kalustussijoittelua.

Koko maa.

Hinta 169€ sis. alv. 24%

 

2h konsultaation aikana ehdimme perehtyä hieman syvällisemmin tyyli-, väri- ja kalustusvalintoihin tai ideoida sisustusta. Myös esim. taulujen sijoittelu ja säilytyshaasteet.

Lähikonsultaatio pk-seutu ja ympäryskunnat. Etänä koko maa.

Hinta 259€ sis.alv. 24% sis. km pk-seutu. 

 

3h konsultaation aikana teemme esimerkiksi jo syvällisempää sisustusluonnostelmaa yhdestä tai useammasta huoneesta tai konkreettisia toimia ja stailausta.

Lähikonsultaatio pk-seutu ja ympäryskunnat. Etänä koko maa.

Hinta 339€ sis. alv. 24%. Sis. km pk-seutu. Muu alue 0,46€/km

 

Sisustuspäivänä saat suunnittelijan luoksesi 6 tunniksi. Tuona aikana ehdimme tarpeesi mukaan esim. suunnitella sisustusta, tehdä tyyli- ja kalustevalintoja sekä kääriä hihat ja hyökätä haasteiden kimppuun. Myös asunnon myyntistailaus olemassa olevilla kalusteilla. 

Pk-seutu ja ympäryskunnat.

Hinta 495€ sis. alv. 24%. Sis. km. 

 

Projektituki sopii parhaiten henkilöille, jotka kaipaavat apua useammin läpi oman sisustusprojektin. Palvelun hinta määräytyy projektin laajuuden ja konsultointiajan ja -tavan mukaan. Konsultointi voi tapahtua paikan päällä, sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka sisustusliikkeessä. Ota yhteyttä, kerro projektistasi ja saat tarkemman projektikohtaisen hinta-arvion.

Pk-seutu ja ympäryskunnat.

Hinta alkaen 350€ sis. alv 24% + km 0,46€

 

Lahjakortti Anna lahjaksi sisustussuunnittelua sitä arvostavalle! Voit valita lahjaksi minkä tahansa konsultaation tai sisustuspäivän . Myös muu sisustussuunnittelu sovittavissa. Sisältää kauniin lahjakortin joko postitettuna 1 vkon sisällä tai sähköpostiin vuorokauden kuluessa ostosta.

Palveluehtojen mukaisesti. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä, jona aikana tulee varata palvelun ajankohta. Kts. ehdot. 

Hinta alk. 149€ sis. alv. 24%

 

 Sisustussuunnittelu

Haluatko suunnittelijan tekemään sisustussuunnitelman toiveidenne perusteella ja mahdollisesti mukaan toteutukseen? Suunnittelupalvelu sopii parhaiten henkilöille, jotka kaipaavat ammattilaista vetämään projektin. Suunnittelu räätälöidään aina projektikohtaisesti sopimaan parhaiten tarpeisiinne.

Suunnittelupalvelua voit käyttää yksittäisiin tiloihin tai vaikka koko huoneiston saneerauksen apuna. Uudiskohteisiin on suositeltavaa ottaa suunnittelija mukaan hyvin varhaisessa vaiheessa, mieluiten jo talon suunnitteluvaiheessa, jolloin olennaisiin suunnitteluun vaikuttaviin elementteihin pystyy mahdollisesti vielä vaikuttamaan ja tilaa pystytään suunnittelemaan kokonaisuutena

Tarpeenne mukaisesti sopimukseen sisällytetään suunnittelun lisäksi tarjouspyyntöjen ja hankintojen hoito sekä urakoitsijoiden kilpailutus ja toteutuksen valvonta viimeistelyyn saakka.

Alta löytyy suuntaa antavia hinta-arvioita pieneen suunnittelukohteeseen. Hinta määräytyy kohteen koon, tilan yksilöllisten vaatimusten mukaisesti ja valittujen osioiden laajuuden mukaan. Tarkemman tarjouksen saat aina alussa tehtävän kartoituspalaverin pohjalta. 

Sisustussuunnittelua voit käyttää yksittäisiin tiloihin tai vaikka koko huoneiston saneerauksen apuna.

Kokonaissuunnittelu sisältää tilamuutossuunnitelman, pintamateriaali-, kiintokaluste-, irtokaluste-, sekä valaistussuunnitelman. Suunnitelmat esitetään tarvittavin 2D- ja 3D-kuvin, pohjapiirroksien, mittapiirroksien sekä huonekorttien avulla. Lisäksi voit sisällyttää tarjous- ja hankintapalvelun, urakoitsijoiden kilpailuttamisen ja viimeistelypalvelun.

Hinta määräytyy kohteen koon, huoneiden tyyppien ja lukumäärän, tarvittavien dokumenttien lukumäärän sekä muiden yksilöllisten suunnitteluelementtien mukaisesti suunnitteluun menevän ajan perusteella laskeutuen usein 1000€- 6000€ välille.

 

Kylpyhuonesuunnittelussa  teemme unelmiesi kylpyhuoneesta ja saunasta totta. Saat tarkat suunnitelmat mittapiirroksineen ja materiaalimäärityksineen sekä tuotteiden hankintapaikat ja halutessasi avun hankintaa ja toteutusta varten. Sisältää tila-, pintamateriaali-, kaluste- ja valaistussuunnitelman. Esittely tarvittavin dokumentein: 2D- ja 3D-luonnokset, pohjapiirrokset, mittapiirrokset ja työohjeet sekä huonekortti.

Hinta alkaen 750€ sis. alv 24% + km 0,44€

 

Keittiösuunnittelu maksaa itsensä takaisin toimivana ja kauniina tilana, jossa on ilo keittää aamukahvit ja kokata päivällistä perheelle tai ystäville.

Saat tarkat suunnitelmat mittapiirroksineen ja materiaalimäärityksineen sekä tuotteiden hankintapaikat ja halutessasi avun hankintaa ja toteutusta varten. Sisältää tila-, pintamateriaali-, kaluste- ja valaistussuunnitelman. Esittely tarvittavin dokumentein: 2D- ja 3D-luonnokset, pohjapiirrokset, mittapiirrokset ja työohjeet sekä huonekortti.

Hinta alkaen 1200€ sis. alv 24% + km 0,44€

 

Irtokalustussuunnittelu sisältää irtonaisten kalusteiden määrittelyn ja sijoittelun. Suunnitteluun sisällytetään olemassa olevat kalusteesi. Dokumentit: Huonekortti, eli lista ostettavista kalusteista hankintapaikkoineen ja sen hetkisine hintoineen sekä kalustesijoittelu pohjapiirustukseen.

Hinta alkaen 550€ sis. alv 24% + km 0,44€

 

Pintamateriaalisuunnittelu määrittelee tilan lattian, sisäseinien ja sisäkaton pintojen materiaalit, kuten laatat, parketit, maalit, tapetit, saumausaineet, ovet ja listat. Suunnitelma esitetään sekä huonekortein, että materiaalikarttoineen, josta selviää esimerkiksi ladontatapa ja asennussuunnat.

Hinta alkaen 450€ sis. alv. 24% + km 0,44€