PALVELUT

Sisustuskonsultaatio

 

Sisustuskonsultaation aikana voimme pureutua kotisi sisustuspulmakohtiin tai tarkentaa valintojasi.

Kyseessä voi olla esimerkiksi värimaailmaan tai valaistukseen liittyvä haaste, taulujen sijoittelu tai vaikka laattojen tai kalustuksen valinta tilaan. Tapaaminen etänä, sisustettavassa kohteessa tai sisustusliikkeessä.

Varauduthan konsultaatioon, erityisesti etäkonsultaatioon, tarvittavin dokumentein, kuten pohjapiirroksella, mitoilla ja kuvilla.

 

Tila- ja sisustussuunnittelu

 

Kun tarvitset apua yhden huoneen, toimistotilan tai vaikka koko talon sisustuksen suunnitteluun, mutta toteutuksen hoidat itse, tämä valinta on sinulle.

Suunnittelun lähtökohtana on aina sinun tarpeesi ja makusi, jonka pohjalta rakennamme kauniin, toimivan kokonaisuuden.

Suunnitteluun sisältyy aina tarvittavat dokumentit, kuten työselosteet, pohjapiirrokset, 2D ja 3D-kuvat, huonekortit, joissa materiaalimääritykset, hankintapaikat ja suunnittelun aikaiset hinnat.

Kokonaisvaltainen suunnittelupalvelu

 

Yrityksille ja kotitalouksille, jotka haluavat suunnittelun lisäksi toteutuksen valvonnan, apua urakoitsijoiden etsintään ja kalusteiden tilaukseen sekä tilan viimeistelyn ja stailauksen.

 

 

 

Visualistipalvelut

 

Kun kaipaat apua kivijalkaliikkeen visuaalisen ilmeen kaavoittamisessa, layoutin ja punaisen langan suunnittelussa, näyteikkunan toteutuksessa, henkilökunnan kouluttamisessa tai vaikka asiakastapahtuman suunnittelussa, ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeistasi.

Rakennetaan yhdessä selkeän viestin välittävä tila, jossa tuotteesi tulevat parhaalla tavalla esiin ja löytävät inspiroituneet asiakkaansa uudella volyymilla.